MiddagenKlokken 20.00 vil vi gå ned til den nærliggende restaurant Tiki Beach og spise.
Vi har været så heldige, at de har accepteret at vi kan bestille "a la carte", så I har mulighed for selv at vælge hvad I ønsker at spise.
I bedes derfor venligst vælge en forret, hovedret og dessert udfra nedenstående, og sende jeres ønsker til carsten.dahl.johansen@gmail.com senest d.31/5.
Efter middagen går vi retur til den hytte hvor vi holdt ceremonien og fester videre på terassen.
Forretter - Tomatsalat med mozarella
- Carpaccio med parmesan og ruccola
- Hjemmelavet foie gras med figen marmelade
- Parma skinke og melon
- Laksetartar med wasabi og linser
- Tuntatar med mango
Hovedretter
- Tortellini med trøfler og parmesan
- Spaghetti bolognaise
- Risotto med grøntsager
- Laks med estragon sauce og pasta
- Andebryst med honning og appelsin sauce og hjemmelavet kartoffelmos.
- Grillet entrecote med salat og pommes frites.
- Bacon cheeseburger med pommes frites og salat.
- Tournedos "Rossini" med foie gras og mos af sweet potatoes.
- Skiver af oksefilet med ruccola, parmesan og balsamico sauce og kartoffelmos.
Dessert/ost
- Stegt carambert med trøffel.
- Osteplatte
- Hjemmelavede pandekager/crepes
- Vafler
- Tynd æbletærte med saltet smør, karamel og vanillie is.
- Udvalg af friske frugter.
- Chokolade kage
- Chokolade mousse
- Vafler med marshmallow, frisk frugt, chokolade sauce og flødeskum.
- Is (vælg mellem vanillie, chokolade, kaffe, lemon, pistacie og jordbær - eller mix).
|